HOME     PRISER     RESERVERING     BETINGELSER     SIKKERHED    KONTAKT     FOTOS     LINKS

FOTOS

Vil du ud og fiske eller blot opleve naturen på fjorden?

Til fisketuren kan der ikke garanteres bid hver gang - men næsten!
Gennem sæsonen fanges det sild, makrel og hornfisk og i hele sommerhalvåret fanges der skrubber og havørreder. "Knæk og Bræk" til alle!
Skulle man trods alt ikke få bid, eller en man blot ude at sejle for at opleve den smukke natur - ja, så er der også nok af muligheder der.
Det er ikke uden grund at Odense Fjord og især Vigelsø bliver hjemsøgt af rigtig mange naturelskere. Navnlig besøges øen af ornitologerne eller folk der blot har det mindste interesse for det rige fugleliv. Vigelsø er udlagt som naturområde - naturpleje bliver kun udført hvor det er absolut nødvendigt. Alt andet står og falder efter naturens præmisser. Det giver lidt af en vildmarks-stemning - det skal opleves.

Dette billede er ikke fra Odense Fjord.


Eksempel på alternativ sejlads med fiskerkajak.
KLIK på billedet

 

Sidst opdateret: 08. marts 2017 15:51:54 +0100
 
Enhver gengivelse og kopiering af koncept, ideer og billeder fra dette web-sted uden skriftlig tilladelse, er en overtrædelse af
lov om oprhavsret.
  Der tages forbehold for eventuelle utilsigtede fejl, løbende ændringer af navne, priser, tider og hændelser der ikke kunne forudses. Copyright © 2010 af art-creative.dk. Alle rettigheder forbeholdes.